Minska kostnader för uppvärmning till poolen

Minska kostnader för uppvärmning till poolen

Hur hittar man rätt sätt att värma upp sin pool på? Många pooler har oftast en poolvärmare som ingår när du köper poolen. Men är det verkligen det bästa och miljövänligaste sättet att värma upp sin pool på? Utvecklingen idag har kommit långt fram i Sverige och vi kommer på nya och bättre saker hela tiden, som att ett soltäcke eller ett pooltäcke till poolen kan vara lika effektivt som en elektrisk poolvärmare. När du ska värma upp din pool på vintern så kanske det inte är lika effektivt med bara ett pooltäcke, då behöver du en elektrisk poolvärmare också. Fördelen dock att ha ett pooltäcke på vintern när du inte badar är att värmen håller sig bättre i poolen. Ett effektivt sätt att kunna behålla värmen i poolen på vintern är att ha ett pooltak. Ett pooltak fungerar som ett växthus nästan, drar åt sig värmen och bibehåller den i poolen.

Minska kostnader för rening till poolen

Du kan rena din pool på många olika sätt som till exempel reningsfilter i poolpumpen som oftast består av ett sandfilter. Det finns också många olika kemikalier du bör använda som är ett måste men hur sparar du egentligen in på kostnaderna när det gäller rening för pooler? Några tips är att ha ett pooltäcke eller ett pooltak för att inte få in en massa smuts och löv i poolen. Ett annat tips är att du alltid duschar innan du hoppar i poolen. Med de här kombinationerna så behöver din pool inte renas lika ofta.

Lämna ett svar