RiVe hjälper dig med arbetsrätten

RiVe hjälper dig med arbetsrätten

RiVe är en juridisk byrå specialiserade på arbetsrätt. RiVe hjälper dig med alla frågor inom arbetsrätt. Som privatperson kan det vara svårt att få det du egentligen har rätt till från ett företag om det har inträffat något som exempelvis förhandlingar om avgångsvederlag eller lönefordringar. RiVes målsättning är att nå ett så bra resultat som möjligt oavsett de rådande förutsättningar som gäller. RiVe hjälper inte bara privatpersoner utan även företag som kanske är i behov av hjälp med exempelvis uppsägningar eller förhandlingar med fackförbund. 

Med jurister i världsklass och med utgångspunkten att vinna i alla ärenden kan du vara säker på att RiVe gör allt för att vinna ärendet. RiVes jurister har tidigare jobbat inom både EU i Bryssel och FN i Geneve, vilket ger dig trygghet i att RiVe har mycket erfarna jurister. RiVe juridiska byrå använder sig av många olika metoder beroende på fall. Detta för att era chanser ska vara så goda som möjligt att vinna ärendet. En utav metoderna RiVe använder heter AAP ( Alternate Attack Path) och används ifall ni stöter på oförutsedda problem på den ordinarie vägen och måste välja en annan väg att gå. 

Är du i behov av hjälp från en juridisk byrå inom arbetsrätt står RiVe vid din sida. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller ett företag. Varje år tar RiVe hand om hundratals ärenden, vilket gett dem kunskap och erfarenhet som du inte kan hitta någon annanstans.