Håkan Borg i Örebro – Driven entreprenör

Håkan Borg i Örebro – Driven entreprenör

Håkan Borg i Örebro är en driven och innovativ entreprenör inom bostadsutveckling branschen. Med ett stort intresse för lösningar och  både praktiskt och estetiskt så passar hans jobb väldigt bra för honom. I hans jobb så ingår det bland annat att förvärva mark och att utveckla nya bostads koncept med arkitekter och konsulter. Detta kräver att man har en kreativ sida vilket Håkan Borg har. Tidigare så har håkan både ägt restauranger och inredningsföretag så han har en bra erfarenhet inom företagande. Mat är något som är en stor del utav Håkans liv vilket var grunden till att driva restauranger.

Håkan Borg i Örebro gick på gymnasiet Risbergska skolan i Örebro. Men han växte upp i den lilla tätorten Sköllersta som ligger precis utanför Örebro med endast tusen invånare. Men efter gymnasietiden så började Håkan sälja inredning och då grundade inredningsleverantören Nitton93 som har fått butiker över hela landet. Med sitt stora intresse för mat så grundade han även några restauranger. Håkan tycker fortfarande att Örebro är en helt fantastisk stad då han bor där med sin familj.

När Håkan Borg inte lagar mat på sin fritid så gillar han att spendera den på golfbanan eller i hockeyrinken. Träning och att hålla sig i form är något som Håkan värderar högt i sin vardag. Resor är också något som är högt på listan då San Sebastian, Thailand och Marbella är favorit resemålen.