Besiktning i toppklass

Besiktning i toppklass

Ska du kanske sälja ditt hus och vill ha det besiktat eller du kanske vill veta säkert att det huset du ska köpa inte har massa fel så kan du anlita Husex AB. Husex är en besiktningsfirma som är baserad i Luleå. Dom erbjuder även andra tjänster som ventilationsrengöring och överlåtelsebesiktning. Husex AB grundades i Luleå på grund utav den låga konkurrensen på marknaden för överlåtelsebesiktningar och dom långa väntetiderna som man behövde stå i för att få en hus besiktning. Hos Husex så kan du vara säker på att du får någon professionell besiktningsman som kolla på fastigheten. Att anlita någon för att kolla igenom innan du ska köpa något så stort är väldigt viktigt för du som kund oftast inte har samma erfarenhet som dom på Husex vilket kan ge stora konsekvenser. Så om du lämnar över besiktningen till en besiktningsman så får du mycket mer tid att lägga på annat som exempel fokusera på köpet. En överlåtelsebesiktning är väldigt viktigt för att se vilket skick bostaden är för att då kunna diskutera ett bättre pris.

Ventilationsrengöring

Att utföra en ventilationsrengöring hemma kan rädda huset från att brinna upp. Det samlas så pass mycket damm, fett och smuts vilket kan leda till en brand ifall man inte är försiktig. Men att regelbundet göra rent dom så ät det inte någon större risk på brand.

Tillbyggnationer

Husex kan också göra om- och tillbyggnationer samt underhåll av fastigheter. Det viktigaste är att det ska vara pålitligt, kvalite och prisvärt. Med professionella hantverkare så kommer jobbet bli av toppklass.

Så tveka inte och gå in nu för att boka din besiktning för att kunna få en bättre affär och spara dig tusentals kronor. Boka också en ventilationsrengöring för att säkra ditt hem mot brand. Eller om du vill bygga ut huset med något rum kanske så kan Husex AB hjälpa till med det också.