Karisma hjälper dig med rekryteringen

Karisma hjälper dig med rekryteringen

Lägger du ner alldeles för mycket tid och ork på att försöka hitta folk som ska passa in på din arbetsplats. Då ska du ta kontakt med Karisma. Karisma är ett rekryteringsföretag som har hjälpt hundratals med företag att få rekryteringar i Stockholm som både passar in i gruppen och till arbetet som ska utföras. För ifall den nyrekryterade inte passar in i gruppen så kommer inte hela gruppen kunna jobba lika bra som dom egentligen skulle kunna. Det är där namnet Karisma kommer ifrån då karisma är en viktig del inom rekryteringsprocessen.

År 1999 så startades Karisma på Lidingö och har över 820 lyckade rekryteringar. Karisma har lyckats bygga upp ett väldigt bra rykte då dom har en speciell sak som andra inom samma bransch inte erbjuder. Det är en garanti på sex månader som gör att du kan få hela processen igen helt kostnadsfritt ifall du inte blir nöjd med den första rekryterade. Detta gör så du kan känna dig väldigt säker på att du kommer få någon som är bra på jobbet och passar in i gruppen. En till sak som gör att du kan känna dig säker på att Karisma kommer göra ett bra jobb är att dom använder sig utav Hubbard Management System vilket används utan administrativa system över hela världen.

Så sluta slösa din tid på att försöka hitta en teknisk säljare i Stockholm eller någon annan när Karisma kan göra jobbet åt dig.