Svensk Ekonomiplanering – Spara pengar

Svensk Ekonomiplanering – Spara pengar

Svensk ekonomiplanering hjälper dig som kund att spara på rätt sätt! De analyserar dina finanser och ser hur det ser ut idag och hur det kunde ha sett inom några år om deras råd följdes genom att spara pengar och investera i aktier. Om du går till en bank och sparar dina pengar genom dem kommer det att dras av en större summa av pengarna du vinner. En mycket mindre andel av dina pengar dras av hos Svensk Ekonomiplanering och det blir mer över för dig som kund. Företaget har också större tillgång till fonder och aktier jämfört med din bank, större möjligheter till fonder och aktier leder ofta till ett bättre urval. Således, större möjlighet för dig att tjäna mer pengar på dina besparingar!

Erbjudande

För närvarande erbjuder Svensk ekonomiplanering ett kostnadsfritt möte med dig som kund för att se över din ekonomi just nu och hur de kan förbättra den. Då väljer du självklart om det låter som ett bra erbjudande eller inte, men vanligtvis anses det som ett bra erbjudande. Ett möte går till så att du pratar om vad du vill göra med dina pengar, hur länge du vill spara dem. Svensk ekonomiplanering går sedan igenom och visar vad de kan göra för att få pengarna att växa och hur mycket du kommer att få ut det beroende på hur mycket du vågar satsa.

Kontakta Svensk Ekonomiplanering idag och börja spara dina pengar på rätt sätt! De erbjuder både förslag på kortsiktiga besparingar och långsiktiga besparingar där du kan spara till din pension eller liknande. Du hittar dem i centrala Stockholm där du alltid är välkommen att prata med en rådgivare om hur din ekonomiska situation kan se ut om några år!

Lämna ett svar