Peter Rathje – Mäklare

Peter Rathje – Mäklare

Peter Rathje har länge varit en bilentusiast, men det är nu på senare tid när han valde att bli en fastighetsmäklare han kunde köpa sina drömbilar. En 1991 Porsche 964 Turbo och en Tesla model X som är två helt olika bilar för olika tillfällen. Porschen är äldre och mer av en skönhet som är väldigt kul att köra och glida runt i på sommaren, den drivs också av bensin. Teslan till skillnad mycket större och drivs utav el. Det är en väldigt trevlig och bekväm bil för att köra längre sträckor medan tekniken är på topp eftersom den kan köra sig själv. Det här är två väldigt trevliga bilar som kompenserar varandra genom att vara så olika.

Varför mäklare?

Peter Rathje valde att bli fastighetsmäklare eftersom han tycker om fastigheter och att hjälper människor. Att kunna kombinera dessa två intressen och behålla båda sina drömbilar var det perfekta valet för Peter. Idag arbetar han för fastighetsmäklarna och det går mycket bra för honom med nöjda kunder och en framgångsrik försäljning. Det är alltid svårt i början eftersom du inte har mycket erfarenhet av bostadsförsäljning och därför inga betyg från andra kunder. Det är då extra viktigt att försöka övertyga kunderna om att du ska göra ett bra jobb.

Tufft i början

Efter att Peter hade avslutat sin första försäljning gick det bara uppåt för honom. Nu blir han mer och mer populär hos kunderna och flera bostäder blir det att sälja för honom. Peter fokuserar främst på Stockholm eftersom det är där han bor och där fastighetsmäklarna han arbetar för håller hus. Möjligheterna är även som störst i Stockholm.

Känner du att du vill sälja din bostad eller kanske har du någon du känner som vill sälja sin? Kontakta då Peter Rathje idag så hjälper han dig gärna med din bostad och försäljning.

Lämna ett svar