Borohus på Teamboro

Borohus på Teamboro

Borohus är ett byggföretag som har till fokus att renovera och bygga bostäder över hela Sverige framförallt hus. Det unika med företaget är dock att det är Sveriges äldsta husbyggarföretag ända sedan 1928 vilket betyder att företaget snart funnits i hela 100år. Med extremt många olika husbyggen och erfarenhet är Borohus det självklara valet när man ska bygga ett nytt hus.

 

Nöjda kunder

Nöjda kunder har alltid varit prio ett för Borohus ända sedan starten vilket de har lyckats väldigt bra med. Höga rekommendationer och bra recensioner från kunder är en stor del i varför dem är ett av de största husbygg företagen i Sverige. De har flera olika hus att välja utifrån dock så ändras det nästan alltid något med huset, beroende på hur just du vill bo och utseendet på bostaden. Kanske du vill ha en något mindre villa, eller en annan färg på huset? Vi på Borohus bygger efter dina behov och vad du är ute efter.

 

Stor frihet

Hos Borohus har du som kund stor möjligheter och frihet då dem har väldigt stor erfarenhet och själva säger att två hus blir aldrig exakt likadana. Därför kan du designa ditt hus och välja exakt hur du vill ha det. Kanske du vill ha ett rött hus med mönster på utsidan, då fixar Borohus detta till dig med sin egna lilla touch för att bostaden ska bli så bra och funktionell som möjligt. Kontakta företaget redan idag och få ett kostnadsförslag vad det hade kostat för dig att bygga ditt drömhus och ditt kanske framtida hem.

 

Borohus husbygge

Lämna ett svar