Sälj dina fakturor

Sälj dina fakturor

Att sälja fakturor till ett factoringbolag som Factoringgruppen behöver du inte längre oroa dig för ditt företags likviditet. Om du har ett företag inom en bransch med långa projektcykler och stora utgifter i början av projekt kan fakturaköp vara ett smart val. Det är inte ovanligt att det idag är kredittider på upp till 90 dagar vilket kär en väldigt lång tid för att få betalt. Genom att sälja dina fakturor till Factoringgruppen får du betalt redan inom ett par timmar så att ni kan sätta igång med projektet direkt. Factoringgruppen har inga krav på hur många fakturor du väljer att sälja, samt heller inget minimibelopp på fakturorna. De sköter även administration, bevakning och påminnelser av fakturorna så att ni inte behöver lägga er tid på det, utan ni kan fokusera på att driva ert företag.

För dig som företagare är dina kunder det viktigaste du har. Hos Factoringgruppen kan dina kunder känna sig trygga då de behandlar dina kunder med respekt och vänlighet vilket ger de bästa förutsättningarna till ett bra resultat.

När du har sålt en faktura kan du enkelt och smidigt logga in på din sida och se vilka som har betalat, samt vilka påminnelser som har skickats ut. Ifall du hellre vill ha det via mail, går det också bra.

Hur går fakturaköp till?

Ett fakturaköp börjar med att ni tecknar ett avtal med Factoringgruppen. I avtalet regleras den procentsatsen som dras från fakturans belopp. Därefter kan du själv välja vilka av dina fakturor som ska säljas. Efter du har valt ut vilka fakturor som ska säljas skickar Factoringgruppen ut fakturorna till din kund. Det framgår tydligt att fakturan är överlåten till Factoringgruppen och vilket bankgiro som ska användas till betalningen. Efter ett par timmar betalas pengarna till ditt konto.

Om Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett factoringföretag med lång erfarenhet om finansiering inom branschen för fakturaköp. Företaget bildades då det fanns ett behov av ett factoringbolag med snabba beslut & service. Factoringgruppen ger dig som kund tillgång till en snabb service samt en personlig kredithandläggare.

Lämna ett svar