Nils Wiberg skriver om kapital och finanser

Nils Wiberg skriver om kapital och finanser

Detta är en kapital och finans-blogg och därför är det utmärkt att lyfta fram en riktigt kunnig person inom detta. Nämligen Nils Wiberg. Han skriver mycket och ekonomi och allt där omkring. Han har mycket lång erfarenhet och har varit och föreläst på stort universitet. Han har med andra ord en hel del olika erfarenheter inom detta område och han kan väldigt mycket kan man lugnt säga. För att ta del av Nils Wiberg tankar och åsikter bör ni följa hans blogg som ni finner här. Nils Wibergs blogg är en riktigt bra blogg som uppdateras ofta och innehåller flera olika sorters inlägg inom kategorin ekonomi. Med den erfarenhet och det kunnande som han besitter så är det en av de mest läsvärda bloggarna inom ekonomi och finanser.

Lämna ett svar