Pontus Warholm – Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm – Mäklare i Stockholm

Pontus Warholm mäklare, hjälper dig som vill köpa eller sälja bostad i Stockholm. Pontus har hög kompetens och ett gott rykte som fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarna i Stockholm. Fastighetsmäklarna har Sveriges nöjdaste kunder inom branschen för fastigheter. Pontus brinner för att hjälpa sina kunder hitta sina drömhus och har hjälpt många kunder med just det under åren. Genom åren har Pontus Warholm fått mycket beröm av kolleger och tidningar för sina mycket imponerande resultat. Under 2014 sålde Pontus Warholm hela 45 objekt för ett sammanlagt värde på 424 834 000 kronor.

Pontus Warholm är uppväxt i Bromma och har varit intresserad av hus och byggnader under hela sin uppväxt.  Pontus studerade fastighetsaffärer på Stockholms universitet där han fick lära sig en hel del viktiga kunskaper som en mäklare bör ha. Pontus har utöver fastigheter ett stort intresse för sport, psykologi, finans och coaching.

Just nu i skrivande stund förmedlar Pontus en nybyggd villa i Sollentuna. Villan är byggd i en klassisk stil med 2 plan och en lysande planlösning med en stor hall med inbyggd förvaring, en groventré och 4 sovrum. Villan har ett underbart läge med sjöutsikt, nära till badplats, natur, slalombacke och djurliv. Villan ligger c:a 35 minuter från Stockholm city.

 

Lämna ett svar