Tomas Tobiasson – Ekonomikonsult som hjälper Sveriges småföretagare

Tomas Tobiasson – Ekonomikonsult som hjälper Sveriges småföretagare

Tomas Tobiasson är ekonomikonsult på Angamato i Stockholm som hjälper småföretagare. Tomas är en förvaltnings-socionom i botten och vidareutbildade sig inom företagsekonomi och affärsjuridik. Tomas hjälper småföretagare i ekonomiska utmaningar och har stenkoll på vad som krävs av småföretag så att de ska klara sina utmaningar som lagar och myndigheter i Sverige ställer på dem. Tomas lägger mycket av sin arbetstid på att hålla sina kunskaper uppdaterade. Tomas drivs av att vara en positiv drivkraft i människors liv och han tycker att om man själv ska lyckas i livet så ska man hjälpa andra människor.

Genom att anlita Tomas Tobiasson får ni kompetent hjälp till ert företag där ni utgår från ett ”det löser vi tillsammas”-mindset och en nära kontakt med varandra.

Om Tomas Tobiasson

Tomas brukar på sin fritid umgås med sin sambo och sina hundar, men han ägnar även en hel del tid till att läsa och vara på sociala medier. Tomas cyklar gärna några mil varje vecka så länge det inte är snö, för då tar han fram skidorna istället. Tomas intresse för att motionera uppstod när han fick upp ögonen för den fantastiskt vackra naturen omkring Orsa sjön. För er som vill läsa mer så har Tomas Tobiasson en hemsida.

Lämna ett svar