Peter Eriksén mäklare i Stockholm

Peter Eriksén mäklare i Stockholm

Peter Eriksén är en mäklare i Stockholm som inte bara är en vanlig mäklare som många andra, utan även VD samt delägare i företaget Mäklarhuset Innerstan ända sedan 2008. Peter har även varit registrerad mäklare i Stockholm sedan 1993 vilket gett honom mycket erfarenhet och därav bra kundhantering genom deras bostäder. Det är just därför han också fått så väldigt bra betyg och nöjda omdömen på HittaMäklare samt Reco.

Personligt engagemang

Peter Eriksén ser sig själv som en mäklare med ett stort personligt engagemang, driven och en som allt skapar trygghet hos både köpare och säljare. Han säger att om inte tryggheten finns där blir det aldrig en bra försäljning då det handlar om en så pass stor summa pengar och ett hem. Senaste halvåret har hela 52 säljare valt att anlita Peter framför alla andra mäklare i Stockholm, och genom detta har han haft försäljningar för sammanlagt 371 miljoner kronor. Vilket främst har bestått utav lägenheter och villor i Stockholms-området.

Mäklaryrket

Att jobba som mäklare är inte det enklaste yrket du kan göra, då man alltid har väldigt stor press på sig. Man vill alltid göra ett bra jobb ifrån sig, med nöjda kunder vilket alltid inte är så lätt. Att få både en nöjd säljare och en nöjd köpare har många mäklare svårt för då det ofta leder till att en får en bättre deal än den andra. Att hitta balansen däremellan är något man får genom åren med mycket erfarenhet. Det finns ingen som kan säga till dig exakt vad som är ett bra pris för en bostad utan det måste man gå på känsla och försöka uppskatta ett pris själv vad som är rimligt både för säljaren och köparen. Det är något Peter är väldigt duktig på då han genom sina flera år som mäklare fått denna kunskapen och erfarenheten.

Lämna ett svar