Henrik Kvick, om sina företag

Henrik Kvick, om sina företag

Henrik Kvick, som vi vet, står bakom Netjobs, Net Gaming och myTaste-företag. Det här är tre mycket stora företag idag som rankar mycket högt på listan i populära och stora företag. Kvick är styrelseledarmot för dessa tre företag, men även andra stora. Här är lite information om varje företag nedan:

myTaste

MyTaste har tusentals besökare om dagen och under december månad totalt 36 miljoner besökare, vilket gjorde att de slog målet som var 30 miljoner besökare med mycket stora marginaler. Sedan januari 2013 har webbplatsen ökat med så mycket som 180% i besökar antal, vilket gör det till en av världens största ökande receptsida när man tittar på antalet besökare. MyTaste, som många redan vet, är en sida som har flera miljoner recept för alla huvudingredienser. Du kan skapa din egna personliga kokbok direkt på sidan med alla dina favoritrecept så att du enkelt kan hitta dem när du vill göra din favoriträtt igen.

Net Gaming

Net Gaming är ett företag vars affärsidé är att investera i snabbväxande företag inom Gaming, främst inom den ledande generationen. Med det menar de att de vill hjälpa företag som strävar efter att lyckas med sin affärsidé. Net Gamings strategi är att bygga på företagets identitet och företagskultur genom att utveckla bolaget samt att fungera som ett nytt tänkande företag och komma med nya idéer om hur företaget ska gå vidare med sina idéer.

NetJobs

Netjobs hjälper dig att hitta ett nytt jobb och förverkliga din fulla potential. De hjälper till inom alla kategorier så som administration, bygg, programmering, ekonomi och mycket mer. Netjobs är mycket stålta över att ha Sveriges ledande branschspecifika karriärnätverk. De har hjälpt kandidater att hitta rätt jobb och arbetsgivare att hitta rätt talang sedan 2004 när företaget startades.

Henrik Kvick

Lämna ett svar