Henrik Kvick | Mångentreprenören

Henrik Kvick | Mångentreprenören

Henrik Kvick är en entreprenör som har startat upp flera företag från grunden bland annat MyTaste, Netjobs och Netgaming. Dessa företag är lite olika då det ena bolaget är framtaget för folk som lagar mat, vilket är MyTaste. Netjobs är ett företag framtaget för att hjälpa folk hitta nya jobb, Netgaming är ett företag som är ett svenskt holdninbolag som investerar inom spelbranschen på internet.

Dessa tre företag är helt olika men ändå framtaget av samma person, detta visar att man inte ska vara rädd att byta bransch och testa något nytt. Henrik Kvick har bytt ämne flera gånger då han startat upp olika företag som med helt skiftande handlingar. Kvick är en person som alltid trott på förändringar och utveckling, vilket många inte vågar. Det är de många gör fel idag, att de nöjer sig och vågar aldrig att gå utanför ramen. Om det är ett råd Henrik Kvick skulle ge till andra är att man måste våga och inte vara rädd. Man lär sig av sina misstag och blir starkare i längden.

NetJobs erbjuder flera jobb med deras stora kontaktnät, känner du att du vill utmana sig själv med ett nytt jobb? Kontakta Netjobs redan idag så hjälper de dig till ett bättre arbete som är mer utformat just för dig!

Lämna ett svar