Svensk ekonomiplanering

Svensk ekonomiplanering

Svensk Ekonomiplanering hjälper dig med din ekonomi, de analyserar hur det ser ut för dig idag och hur det kommer se ut för dig inom några år i framtiden, utefter detta hjälper de dig att bygga upp och skapa en stabilare ekonomi. Företaget är experter på just risk- och skattefrågor och har en kontinuerlig uppföljning till sina kunder i form av deras ekonomi. Företaget erbjuder flera investeringar och ett bredare utbud utav detta jämfört med vad bankerna gör idag, de har därför tillgång till fler aktörer. För dig som kund betyder detta att du har större chans att kunna välja något bra och en större valmöjlighet i form av sparpengar i placeringar.

Din ekonomi påverkas av flera aspekter i dagens sammhälle, det kan vara till exempel andra länder och hur det går för dem. Sverige är ett av världens mest beskattade länder med väldigt bra läkar och medicinvård. Dock så betyder detta att samhället alltid kommer ligga på mer eller minder samma nivå i form av pengar. Tjänar en person mer pengar i lön per månad får också denna person skatta mer för dessa pengar, till skillnad från många andra länder. Dock har detta gjort att sverige är ett av de rikaste länderna med den nyaste tekniken och miljötänkande.

Svensk ekonomiplanering börjar med att boka ett möte med dig som kund där de ser över din ekonomi och vad du vill göra med dina pengar. Därefter tar de ställning till hur ärendet ska gå till och hur lång tid detta kommer ta, ungefär såhär:

  1. Personligt möte/ Behovsanalys
  2. Framtagande av lösning
  3. Presentation av lösning
  4. Genomförande av lösning
  5. Kontinuerlig service och uppföljning

Just nu får du en konstadsfri konsultation av en rådgivare på företaget som anpassar just ditt uppdrag till din unika situtation och gör det så bra som möjligt för dig som kund!

Pengar

Lämna ett svar