Lars Lagerkvist, EON’s VD har startat en blogg!

Lars Lagerkvist, EON’s VD har startat en blogg!

Kapital-finans är alltid ivriga att höra om olika människors bana till en lyckad karriär. Extra lyckosamt är det då när man stöter på bloggar från dessa typer av människor som under många års tid har utvecklat sig själva efter en renodlad utbildning, och som sen har gjort en lysande karriär. Vi hattade en blogg ffrån Lars Lagerkvist, EON‘s VD. Han har haft en mycket vacker karriär och med detta fynd kan vi då börja sätta oss in i Lars Lagerkvist väg till bland annat en VD-position. 1993 tog Lars sin Bachelor och sin Master inom Business Administration. För att samtidigt jobba som lärling på Sydkraft. Detta är något som är mycket viktigt om man vill göra en karriär. Det gäller att visa framfötterna och vara tydligt engagerad och driven! Att jobba extra medan man pluggar är ett lysande exempel på detta. Det räcker inte alltid  bara att skicka ut sina CVn efter man har gjort klart sin utbildning. Detta gjorde att han fick goda möjligheter att utvecklas och efter att han var klar med sin utbildning fortsatte han att jobba kvar på Sydkraft ett tag och växte inom företaget då han ofta tog emot nya befodringar för att jobba inom olika roller på företaget. Det är helt klart tydligt vilken typ av person Lars är. Han brinner för det affärsmäsiga och entreprenörskapet. När Lars väl lämnade Sydkraft jobbade han bland annat på ett företag som heter Aare-Tessin ett tag och till slut landade Lars Lagerkvist på EON, där han idag är VD.

lars lagerkvist eon

 

Lämna ett svar