Öka ditt kapital genom sökmotoroptimering

Öka ditt kapital genom sökmotoroptimering

Denna blogg ska ju handla om kapital och finans så tänkte koppla ihop sökmotoroptimering och ökat kapital.

För det är vad det handlar om sökmotoroptimering ska öka din försäljning och öka ditt kapital. Ni som jobbar med sökmotoroptimering och läser den här texten förstår förmodligen varför jag skriver den och vad jag är ute efter! 😉

Ni har så rätt! Länkar, länkar är något vi alla (nästan) tycker om, Länkar är bensinen i din sökmotoroptimering och gör att din sajt skjuter iväg i serpen och slår undan konkurrenterna. Det här blir kanske inte den starkaste av alla länkar men den gör sitt lilla till och är jag bara lite försiktig med ankartexten så kommer den iaf inte skada mig utan förhoppningsvis öka värdet en del på sajten som mottager länken.

Länkar är ett extremt spännande område och måste erkänna att jag har blivit lite nördig i det hela och plöjer rätt mycket information om det hela, Läs gärna mer på min blogg där jag skriver en del om sökmotoroptimering Djohannisson.se blir även en del trams inlägg och för att vara ärlig ett par inlägg som enbart är där för att ge en länk 😉

Så nu orkar jag inte skriva mer utan ska nog kila iväg på lunch för det här med länkar har tydligen gjort mig lite små hungrig 😀

Lämna ett svar