Lastpallar

Lastpallar

 

Lastpallar är ett hjälpmedel som inte fyller sin fulla funktion utan en truck antingen det är en gaffeltruck eller handtruck. Jag har en kompis som säljer lastpallar och han menar att handtruckar är det de flesta använder och rekommenderar det även till de som har stora lager att inte bara investera i gaffeltruckar eftersom handtruckar är så smidiga och framför allt billiga. Hans lager av lastpallar är enormt, tror få mänskor kan föreställa sig vilken enorm mängd han har. Lastpallar kan estetiskt anpassas med färger och logotyper. Det är en tjänst han också erbjuder och efterfrågan är faktiskt tämligen stor. Vissa affärslösningar innebär faktiskt att kunden besöker ett lager och då kan anpassade lastpallar innebära en viktig detalj för att denna ska komma till köp.

 

Min det estetiska är såklart en bisak sett till den viktiga funktionen lastpallar fyller. Med lastpallar och gaffeltruckar går det att arbeta mycket rationellt med en billig investering. De är också ganska hållbara, de tål normal påfrestning och stötar. På skolgårdar kan de fylla en funktion som leksaker och hemma som stegar och kanske som ett ställ för skor varma sommardagar.

Lämna ett svar