Arbetskläder

Arbetskläder

 Det är något med arbetskläder. Varför kan de väcka sådana känslor. För mig har de kanske inte gjort det på samma sätt som hos vissa av mina kompisar. Nej, de är inte alla kvinnor men de är de som kanske visat det tydligast offentligt.

 Att arbetskläder kan ha den effekten är inte häpnadsväckande, musikspår brukar ha dem effekten också och processerna är desamma. De associeras med annat och det behöver verkligen inte alltid vara positivt. Är det ett jobb du ogillade och slutade av dem anledningen kommer såklart inte dina arbetskläder att framkalla nostalgi men var det den bästa tiden i ditt liv så kommer dina arbetskläder sannolikt att göra det.

 Personligen har jag aldrig svarat mina arbetskläder, de få gånger arbetsgivaren har insisterats att jag ska behålla dem har arbetskläderna åkt i sopparna någon gång de kommande veckorna. Jag är en sådan person som tycker det är jobbigt med prylar och hellre gör det enkelt för mig vid storstädning.

Lämna ett svar