Henrik Kvick pratar om hur man lyckas

Henrik Kvick pratar om hur man lyckas

Jag vill bara tipsa om ett reportage om Henrik Kvick. Henrik är en företagare som sitter inom styrelsen för flera bolag. Bland annat NetJobs, MyTaste och NetGaming. I reportaget tas det bland annat upp hur mycket han fick jobba för att kunna komma igång med sin karriär. I reportaget beskriver henrik också mycket om hur man ska tänka för att lyckas och vad som var jobbigast.

Henrik själv är uppvuxen i Åby och har många passioner i sitt liv. Träning, resor och fotboll är tre ämnen som ligger mycket nära Henriks hjärta, och är något han pratar mycket om i en av sina personliga bloggar. Henrik Kvick har två st av dessa. Den andra bloggen är den som fokuserar på hans profesionella yrkesliv där han ytterligare pratar om tips för att lyckas. Då går han ofta in på djupet och pratar bland annat om psykologiska aspekter och hur viktigt det är med rutiner.

Lämna ett svar