Guld och smycken.

Guld och smycken.

Att investera i guld och smycken är aldrig fel och något som med tanke på stigande priser kan var väldigt lönande.

Att köpa smycken och guld kan absolut vara ett sätt att spara inför framtiden.
Efter att vi sätt vad som hänt med sparande pengar på banker på Cypern konfiskerats och människors besparingar brunnit inne så funderar jag på om det inte är bättre att köpa guldsmycken och juveler för pengarna. Ett par fina ringar i guld eller silver kommer förmodligen bara öka i värde så den missade chansen till ränta behöver inte gå helt förlorad vid en investering i dyrbara halsband eller ringar.

Fördelen med att ha kontroll verkar ju efter pågående finans kriser i Europa vara något som känns viktigt. Jag har då ingen lust att staten ska kunna konfiskera mina intjänade besparingar på det sätt som den Cypriotiska regeringen nu har gjort.

Ska verkligen börja fundera på alternativ till att spara på banken. Och då jag tror på ökande priser på ädelmetaller som guld och silver så blir det nog att kika in på guldsmedsbutiken på hörnet för att köpa mig lite ringar och halsband. Eller besöka en av många webbshoppar där det säljs guld och silver. Klicka här för att komma till en guldsmed och kanske hitta nån ring att investera i du med.

 

Lämna ett svar