Stenskott på väg till jobbet

Stenskott på väg till jobbet

Hade bråttom och stressade till jobbet idag på morgonen. Självklart hamnar jag bakom en stor lastbil som stänker grus och kvistar omkring sig.

Fick ett rejält stenskott i rutan och behöver nu lämna in bilen för att få framrutan på bilen lagad och fixad. känns som bortkastade pengar och slöseri på tid då en så menlös sak som ett stenskott sätter käppar i hjulen för mig.

Vet inte vad det kommer att kosta heller blir väl dyrt och omständligt det hela. 😉 Ja ja inte mycket annat att göra en se till att få framrutan till bilen lagad men som sagt tröttsamt är det och inget jag hade lagt in i min kalender. Men ingen ide att gnälla för det lagar ju inte stenskottet iallafall.

Annars är jag mycket nöjd med min bil och så fort jag har fått rutan lagad på gamla Bettan så kommer det kännas bra igen.

Kanske borde sätta upp ett skyddsnät framför fronten och över rutan för att skydda mig i fortsättningen eller inte ligga bak i häcken på lastbilar utan inse faktum att vill jag behålla bilrutan intakt så får jag backa av lite och hålla avståndet 🙂

Lämna ett svar